Crowdfunding van start!

Geplaatst op 08-10-2023  -  Categorie: Algemeen

We dromen van een reis naar Parijs en starten een crowdfunding!

Met tientallen paralympiërs van Rome tot Tokio de paralympiërs in Parijs aanmoedigen, zelf nog eens die paralympische sfeer proeven en eigen paralympische successen herbeleven. Daar dromen we van als Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers (VNPD).

Helpt u ons onze droom waar te maken?

Uw hulp hebben we hard nodig om onze droom waar te maken. Als beginnende vereniging hebben we niet genoeg geld om onze droom te realiseren. Geeft u onze leden een ervaring om nooit te vergeten? Steun ons met uw donatie op https://gofund.me/5009e90f

Once in a lifetime

In 2024 zijn de Paralympische Spelen dicht bij huis. Wanneer dit weer gebeurt, weten we niet. Daarom zetten we vol in op een reis naar de Paralympische Spelen in Parijs. Het is een unieke kans om als paralympiër onze jonge paralympische collega’s aan te moedigen.

Aangepaste reizen kosten meer geld

En onze leden beschikken vaak niet over de financiële middelen om dit te kunnen betalen. Toch durven wij groot te dromen. En hebben wij er alle vertrouwen in dat we er met uw hulp in zullen slagen onze leden een verdiende en fantastische paralympische ervaring te geven.

Hoe kunt u helpen?

Ga naar https://gofund.me/5009e90f en doneer. U helpt ons ook door vrienden, familie, collega’s en bekenden te wijzen op onze donatiepagina.

Dank u wel voor uw hulp!


 

 

VNPD

Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers

Postbus 302

6800 AH Arnhem

 

CONTACTGEGEVENS

ofni.[antispam].@vnpd.nl

06-54308362

 

SOCIALE MEDIA

OVER DEZE PAGINA

Wij proberen met uiterste zorg deze pagina weer te geven. Indien van toepassing wordt de naam van de fotograaf vermeld.

logo-vnpd-def-rgb-logo-color
 

ZOEKEN OP DEZE PAGINA