Lancering VNPD een feit

Geplaatst op 17-08-2023  -  Categorie: Algemeen

Lancering Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers (VNPD) een feit

Met een druk op de knop onthulde Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan het logo van de VNPD. Dit gebeurde tijdens het SportNXT-congres in Ahoy. Met de onthulling van het logo is de vereniging een nu ook voor de buitenwereld een feit. De handtekeningen bij de notaris werden al op 11mei 2023 gezet.

 

Paralympiërs verenigen zich

De VNPD is een vereniging voor elke Nederlandse paralympiër. De vereniging heeft als doel om elke paralympiër te eren. Daarbij maakt het niet uit welke prestatie een paralympiër heeft geleverd. Daarnaast wil de vereniging de onderlinge band tussen de paralympiërs versterken en de paralympische gedachte uitdragen. Dit wil de vereniging doen door allerlei evenementen te organiseren voor de leden. Ook wil de vereniging zo het enthousiasme voor de paralympische sporten in Nederland laten groeien.

 

Elke paralympiër is een voorbeeld

Als paralympiërs samen genieten van topsport, elkaar ontmoeten en oude en nieuwe verhalen delen. Maar ook ervaringen delen met nieuwe topsporters. Of een voorbeeld en inspiratiebron zijn voor de paralympiërs van de toekomst. Ook hier wil de vereniging een bijdrage in leveren.

 

vnpd190923-3


 

 

VNPD

Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers

Postbus 302

6800 AH Arnhem

 

CONTACTGEGEVENS

ofni.[antispam].@vnpd.nl

06-54308362

 

SOCIALE MEDIA

OVER DEZE PAGINA

Wij proberen met uiterste zorg deze pagina weer te geven. Indien van toepassing wordt de naam van de fotograaf vermeld.

logo-vnpd-def-rgb-logo-color
 

ZOEKEN OP DEZE PAGINA