VNPD meets NVOD tijdens EK Baanwielrennen

Geplaatst op 05-11-2023  -  Categorie: Algemeen

Langzaam begint het Olympisch-Paralympische jaar 2024 in zicht te komen. Voor de VNPD het eerste volle verenigingsjaar dat helemaal in het teken staat van de Spelen. 
Naast het meegenieten van prachtige sportmomenten gaat de vereniging ook gebruik maken van de Olympisch- Paralympische energie; door haar positie te verstevigen, zichtbaarder te worden en door ledengroei.

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een prachtig jaarprogramma. Zo wordt op zondag 14 januari 2024 afgetrapt met een fantastisch nieuwjaarsevent: Het EK baanwielrennen

Samen met de leden van de NVOD (de Nederlandse Vereniging van Olympische Deelnemers) en partners van de beide verenigingen gaan we genieten van spectaculaire sport in aanloop naar de Spelen. Hiervoor is een exclusief VIP-programma samengesteld waarbij we gebruik kunnen maken van een businesslounge.
Voor de VNPD een geweldig belangrijk event waar Olympisch en Paralympisch elkaar gaan ontmoeten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via ofni.[antispam].@vnpd.nl.

Ben je Paralympiër en nog geen lid en wil je erbij horen? Meld je dan aan! 
Een paralympiër blijf je je hele leven! 

Klik hier om je aan te melden

 


 

 

VNPD

Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers

Postbus 302

6800 AH Arnhem

 

CONTACTGEGEVENS

ofni.[antispam].@vnpd.nl

06-54308362

 

SOCIALE MEDIA

OVER DEZE PAGINA

Wij proberen met uiterste zorg deze pagina weer te geven. Indien van toepassing wordt de naam van de fotograaf vermeld.

logo-vnpd-def-rgb-logo-color
 

ZOEKEN OP DEZE PAGINA