Uitreiking OLY/PLY certificaat

Geplaatst op 06-07-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Henk Legebeke


Uitgerekend op Olympic Day, zondag 23 juni 2024 hebben de NVOD, VNPD en NOC*NSF een succesvolle eerste OLY/PLY dag gekend. Ontstaan vanuit Erfgoed van de NVOD, werd al snel de connectie met VNPD gezocht en gevonden en ook NOC*NSF zag dat heel een nieuwe contactmogelijkheid geschapen kon worden voor alle generaties van topsporters en voormalig topsporters.

oly-ply-event-3

Op een legendarische plek, het Olympisch Stadion in Amsterdam, is aan bijna 200 Olympiërs en 28 Paralympiërs het ingelijste OLY/PLY certificaat uitgereikt (met voor de Olympiërs het bijbehorend OLY speldje). De groep was dermate groot dat we in meerdere shifts de uitreiking en fotosessies hebben gedaan, om iedereen de verdiende aandacht te kunnen geven. Daarmee is het wereldwijd waarschijnlijk het grootste OLY Event tot nu toe, hoorden we van de World Olympian Association afgevaardigde, de Belgische OLY Sandrine Billiet, die ook onder de indruk was van de samenwerking tussen NVOD en VNDP. Wij hebben haar gevraagd om ook binnen de WOA deze integratie van te bevorderen.

oly-ply-event-135

Onder een lekker zonnetje hebben Olympiërs en Paralympiërs heerlijk bijgepraat en ze werden in de gelegenheid gesteld een rondleiding door het stadion te maken.

 

oly-ply-event-72

 


 

 

VNPD

Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers

Postbus 302

6800 AH Arnhem

 

CONTACTGEGEVENS

ofni.[antispam].@vnpd.nl

06-54308362

 

SOCIALE MEDIA

OVER DEZE PAGINA

Wij proberen met uiterste zorg deze pagina weer te geven. Indien van toepassing wordt de naam van de fotograaf vermeld.

logo-vnpd-def-rgb-logo-color
 

ZOEKEN OP DEZE PAGINA